Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.
 
  Romana English Centrul de Promovare a Culturii Antreprenoriale - INTER-ACTIV
    MIBA Consulting  

  INTER - ACTIV


   
 
   INFO
Centrul de Promovare a Culturii Antreprenoriale INTER-ACTIV - 2011

Proiect cofinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 - Investeste in oameni!, Axa prioritara 3. Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a întreprinderilor, Domeniul major de interventie 3.1 Promovarea culturii antreprenoriale.

Obiectiv general : Promovarea culturii antreprenoriale in vederea cresterii flexibilitatii si adaptabilitatii fortei de munca si a intreprinderilor, prin infiintarea Centrului de Promovare a Culturii Antreprenoriale INTER-ACTIV in regiunile Centru, Nord-Est si Bucuresti – Ilfov, prin implementarea unui program complex de servicii integrate.

   BROSURA


   CE INSEAMNA SA FII ANTREPRENOR?
Sa fii antreprenor inseamna sa ai idei inovatoare, sa ai initiativa, sa fii mobilizator, capabil sa-ti asumi riscuri si sa inveti din greseli, sa fii orientat pe rezolvarea problemelor.
A fi antreprenor inseamna a crede cu tarie intr-o cauza si a te lupta pentru ea, chiar daca nu stii de la inceput care va fi rezultatul final. A fi antreprenor inseamna a-ti asuma riscuri mai mari decat un manager, pentru ca antreprenorul ia singur “taurul de coarne” si, evident, se asteapta sa aiba beneficii mari in urma acestei actiuni.
Este important, de asemenea, sa fi fost expus cat mai multor experiente si sa fi trecut prin cat mai multe roluri. Pentru ca un antreprenor este implicat la diferite nivele, de la strategie, vanzari, resurse umane, marketing, pana la atributii administrative.
Antreprenor este cel care identifica o problema si are puterea de a atrage si alti oameni sa se implice in solutionarea ei.

Valorile pe care le are orice antreprenor sunt:
• entuziasm
• incredere
• curaj
• gandire pozitiva si strategica
• comportament autoritar


   GALERIE FOTO   ACHIZITII PUBLICE   COMUNICATE DE PRESA
© Miba Consulting srl - 2002